Insikter från årets MVTe

MVTe mässan i Kista förra veckan var välbesökt och uppskattad. Förutom att vi på HNV berättade om våra fallstudier hade vi fyra framgångsrika lösningar med oss i montern. Vi var alla mer än nöjda med det intresse och den nyfikenhet som besökarna visade. Det finns uppenbarligen en vilja att pröva på det som man ser ett tydligt behov av, vilket resulterde i ett flertal möjliga piloter och samarbetsformer.

 

Vi fick också många nya kontakter och en presentation av vad fallstudierna kan bidra med möts alltid av entusiasm. När vi är ute och träffar personer i verksamheter inom omsorgen är det tydligt hur man försöker få sig en bild av vad som händer inom välfärdsteknik. Många tycker att det är utmanande att hinna med och att få inspiration, och en hjälp till omvärldsbevakning genom vårt veckobrev är mycket uppskattat!

 

Jag hoppas att vi ses på nästa MVTe mässa och tills dess – tipsa gärna en kollega om vårt nyhetsbrev (scrolla till sidans slut så hittar du anmälningsformuläret) och våra fallstudier!
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn