Använd er av EUR pallar

EUR pallar är en form av träpallar som är bra att använda. Så välj EUR pallar när ni ska transportera eller packa saker. Det finns ett företag som gör dessa, Gyllsjö. De har sysslat med detta i mer än 75 år! Hos dem hittar ni hållbara träpallar som är tillverkade av virke och spik av hög kvalitet. Gyllsjö sköter alla delarna, från att de hämtar virket i skogen till den färdiga produkten. Att välja andra träpallar i lägre kvalitet är inte att rekommendera. De pallar som görs av Gyllsjö är de bästa dessutom är företaget licensierade för att tillverka EUR pallar.

EUR pallen är det rätta valet

Gyllsjö har tillverkat EUR pallar och kundanpassade pallar i mer än 75 år. Idag så tillverkar de det runt 2 miljoner lastpallar om året. En stor fördel dessa pallar har är att de kan användas, om och om igen. Det eftersom att de är så hållbara. De går inte sönder i första taget! Från början så kallades dessa träpallar för SJ pallar, eftersom att Gyllsjö på slutet av 40-talet tillsammans med SJ utvecklade denna pall. Det eftersom att SJ behövde ha en bra standardlastpall. I början av 50-talet så antogs denna pall som en europeisk standard och kom då att bli kallad EUR pall.

Denna typ av lastpall passar bra för transporter, lagring, hantering och bytessystem. Den har alltid samma storlek, 1200×800 mm och den är alltid av högsta kvalitet. Vill du veta mer om denna pall eller läsa mer om hur den kom till, besök då Gyllsjös hemsida!